|
TD Murphy'iego - co o tym sadzicie?
|
|
09-17-2009, 09:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-18-2009 10:55 AM przez Randall.)
|
|||
|
|||
|
TD Murphy'iego - co o tym sadzicie?
Oakland przegralo ostatni mecz z SD. Przy stanie 7-0 dla OAK. Murphy zdobyl TD, akcja zostala sprawdzona bez zyczenia ktoregos z coachow. Wynik analizy?
Incomplete pass. Prosze o obiektywne opinie na ten temat, gdyz ja bedac fanem Raiders moge widziec cos innego
2/3 of the Earth is covered in Water, the other 1/3 is covered by Asomugha. |
|||
|
09-18-2009, 11:30 PM
|
|||
|
|||
|
RE: TD Murphy'iego - co o tym sadzicie?
Tak na moje, to już bardziej complete pass się nie da zrobić... Akcja była już skończona, gdy piłka dotknęła ziemi. Ale ja specem nie jestem.
|
|||
|
09-19-2009, 11:29 AM
|
|||
|
|||
|
Według mnie to na pewno TD obie stopy w polu gry WR był już na ziemi więc podanie powinno być już zaliczone. Przynajmniej moim skromnym zdaniem
|
|||
|
09-25-2009, 12:30 AM
|
|||
|
|||
|
ja tez tak uważam .. jak najbardziej complete pass .. chyba lepiej się tego nie dało zrobić .. xP
a to ze zgubił piłkę to czysty przypadek .. może nawet mu sie jej już nie chciało trzymać hehe .. xD dla mnie TD .. obie stopy na ziemi .. i kontroluje piłke .. dochodzi kolano i łokieć dalej ja kontroluje i przygniata ciałem i piłkę gubi .. trudno .. ale ja bym zaliczył .. xD Go Eagles !! Go !! ![]() Philadelphia Eagles !! |
|||
|
01-06-2011, 11:37 AM
|
|||
|
|||
|
RE: TD Murphy\'iego - co o tym sadzicie?
Wg przepisow nie ma mowy o TD. Jak dla mnie to szkoleniowy przyklad, gdzie nie ma kontrowersji miedzy (in)complete pass. Przecies przepisy wyaznie mowia, ze pilka musi byc do samego konca kontrolowana ptrzez zawodnika (nie moze dotknac ziemi, nie moze wypadac z rak w momencie gdy zawodnik znajduje sie juz na ziemi i nie kontynuuje akcji).
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

![[Obrazek: 11678.jpg]](http://img.userbars.pl/59/11678.jpg)
![[Obrazek: philadelphia-eagles.gif]](http://www.luckylester.com/nfl/teams/logo/philadelphia-eagles.gif)