|
Sezon 2010-2011
|
|
07-02-2010, 05:31 PM
|
|||
|
|||
|
Sezon 2010-2011
Admina proszę o spam po skrzynkach bo trza zacząć nowy sezon
![]() Więc jak oceniacie Draft i wzmocnienia przed sezonem? |
|||
|
09-17-2010, 09:37 PM
|
|||
|
|||
|
No sezon ruszył. Dawno mnie tu nie było, ale można trochę to pobudzić.
O drafcie to może nie piszmy już choć dla mnie najlepiej wybrali Seahawks i Raiders. A co z tego będzie to zobaczymy to juz mamy po pierwszej kolejce. Seahawks sobie poradziło gorzej z Raiders, ale to dopiero pierwsza kolejka i świat sie nie wali. Zaskoczyła mnie słaba postawa Colts, jak i w preseason i w pierwszej kolejce. Słabiutko, ale Peyton to Peyton i pewnie się obudzi. Słabiutko Bengals na pewno i Bret Favre przez to Vikings. Dobra postawa to na pewno Byczki z Texasu, Patriots, Steelers dali radę z Falcons bez Bena. Ciekawie zapowiada się niedzielny meczyk w nocy w Indianapolis dwóch braciszków, a i każdy ma po jednym pierścieniu mistrzowskim. Peyton kontra Eli ciekawe komu będzie kibicowała rodzina Manningów...:] |
|||
|
09-20-2010, 11:08 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Sezon 2010-2011
A co powiesz o sytuacji na pozycji QB w Cards ;p
|
|||
|
09-20-2010, 07:51 PM
|
|||
|
|||
|
Hmm.. To teraz pewnie najbardziej słaby punkt Cards. Liczono bardzo na Matta, który jednak okazał się nie wypałem może za długo siedział na ławie. Skoro przegrał walkę z Andersonem, który to także nie błyszczy to Macik jak sie nie weźmie za siebie to słabo go widzę w NFL.
A Anderson jemu tez nie wróże przyszłości w Cards. W dwóch meczach 1 TD, 2 int. i Fumble. Cienko Jakoś Arizona musi sie przemęczyć w tym sezonie i coś wykąbinować w następnym. Chyba ,że może coś upolują jeszcze w tym sezonie. Najgorzej, że ławka nie wygląda dobrze sa tam jacyś rookasy, ale nic o nich nie powiem za duzo bo nie wiem o nich nic. Tak więc słabo widze tą pozycje w Arizonie, po osłabieniu obrony może to byc nie najlepszy sezon. Może dobrze, że mają Rams w dywizji to może nie zajmą ostatniego miejsca.
|
|||
|
01-19-2012, 03:49 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-19-2012 03:50 AM przez cecillia.)
|
|||
|
|||
|
Good Nike NFL Jerseys and comfortable Nike Shoes are the important equipment for us who love sports. Cheap Nike in this Nike Outlet gives me a comfortable feet feeling. And Cheap NFL Jerseys here are in good quality. I also find Juicy Couture Bags are so beautiful in the Juicy Couture Outlet. I have never seen such cheap Juicy Couture Handbags can have such high quality. Coach Outlet is the famous brand of bags I liked, and the Coach Handbags here are charming. I am so loved to shop in Coach Handbags Outlet. Come to shop with me when Coach Handbags Sale.
2012 Red Bottom Shoes here are charming and fashionable. And the Winter Coats for women here let all the superstars and nobles crazy about them. You will like to purchase cheap Red Sole Shoes here. Discount Winter Clothes are really made of good materials and can make people warm in cold winter. Red Sole Heels shoes will give you good and comfortable feet feeling. Collection Red Bottom Heels in such high quality are rare in such low prices; grasp this good chance to buy Red High Heels shoes. New arrival Winter Jackets for men with our newborn Red Boots shoes will give you a new beginning. Shoes with Red Bottoms, you deserved to own them. In this season, come to Winter Coat Sale and shop your favorite with high quality in cheap price will be the best choice for you. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Jakoś Arizona musi sie przemęczyć w tym sezonie i coś wykąbinować w następnym. Chyba ,że może coś upolują jeszcze w tym sezonie. Najgorzej, że ławka nie wygląda dobrze sa tam jacyś rookasy, ale nic o nich nie powiem za duzo bo nie wiem o nich nic. Tak więc słabo widze tą pozycje w Arizonie, po osłabieniu obrony może to byc nie najlepszy sezon. Może dobrze, że mają Rams w dywizji to może nie zajmą ostatniego miejsca.