Pro Bowl
01-31-2010, 09:28 PM
lions Pro Bowl
Miałem nie ruszać tego tematu ,lecz nie wytrzymałem .Czy ten mecz ma w ogóle sens na tydzień przed Super Bowl ? Śmiało można powiedzieć mecz rezerwowych ligi ,aż sie pisać nie chce Sad ...Ale może dacie upust swoim myślom ,wyraźcie swoje zdanie.... Rock this theme !!!

[Obrazek: detroitli.jpg]
01-31-2010, 10:04 PM
RE: Pro Bowl
Z pro bowl jest taka sprawa, ze to festiwal popularnych zawodnikow i takie sobie przedstawienie.

Ja np. do dzisiaj nie rozumiem decyzji o tym, ze do pro bowl nie wszedl Janikowski.

OK najpierw wybrano Kaedinga miedzy innymi za wspaniala umiejetnosc kopania w waznych momentach. W playoffach widzielismy te umiejetnosc gdy nie trafil chyba 3 razy...

Ale ok, to jeszcze mozna zniesc. Jednak Kaeding zlapal jakas kontuzje i nie zagra w Pro Bowl. Kto wiec go zastapi?

Moze Janikowski? NIE!

Seabass mial najlepszy sezon w karierze. Zdobyl najwiecej punktow dla Oakland Raiders od wszechczasow, przebil bariere 1000 zdobytych punktow. Trafial kicki na wygrane np. z 57 jarda w OT. Strzelil z 61 jardow!!! (za samo to powinien byc w pro bowl). Moze problemem jest jego celnosc? NIE! Mial 90% skutecznosc a np. kaeding 91%! Seba nie trafil tylko 3 razy, z czego 2x z ponad 50 jardow. Tego zmiennika Kaedinga przebija we wszytkim nawet w Touchbackach.

Do porownania jeszcze podam, ze Jano 3 razy kopal z mniej niz 30 jardow a Kaeding 18!!!

...

2/3 of the Earth is covered in Water, the other 1/3 is covered by Asomugha.
01-31-2010, 11:32 PM
lions RE: Pro Bowl
A no tak ,co do Seby to na pewno ..podejrzewam w tym jakiś kontekst na tle narodowościowym ...hehe..szczerze to naprawdę nie rozumiem dlaczego on tam nie gra ,gdyby brano statystyki pod uwagę to na pewno by grał dzisiaj..a tak no nie wiem...xF..kibice nie zaszaleli zapewne dostał za mało głosów...niepojęte...

02-01-2010, 12:32 AM
patriots RE: Pro Bowl
Dla mnie kompletnie niezrozumiałą decyzją jest granie Pro Bowl przed Super Bowl. Zawodnicy którzy najbardziej na to zasłużyli zagrają w SB a my obejrzymy małe show rezerw. A czy ktoś widział kto zamiast Seby jest zmiennikiem Kaeding\'a, nie to wam podpowiem Dan Carpenter (w lidze od 2 lat) staty niby niezłe ale nie oszukujmy się kicker w pro bowl powinien być tylko jeden. A propos kopaczy Chad Ochocinco che wykonywać punty i jeśli mu pozwolą chce kopnąć FG. Ja tam w sumie lubie takie eventy gdzie można obejrzeć tyle gwiazd w jednym czasie i tyle niekonwencjonalnych zagrań w jednym meczu. Kurde nawet long snapper Jon Condo z raiders się załapał Sad

[Obrazek: 11678.jpg]
02-01-2010, 01:19 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2010 01:23 AM przez Randall.)
i prawie Zach Miller sie zalapal, ale byl jako druga opcja na TE
a byla szansa na niezle kombo

Lechler - P
Janikowski - K
Seymour - DE
Asomugha - CB
Condo - LS
Miller -TE

pol skladu z Raidersow zmontowane Smile
Ochocinco juz kopal extra pointy i trafial. Moze mu pozwola Smile

02-02-2010, 03:19 PM
I jak tam wrażenia po meczu? Mi najbardziej nie pasowało to ograniczanie obrony (np. zakaz blitzowania) niektóre zagrania w obronie i ataku były zakazane no i trochę szkoda że Ochocinco nie złapał podania na TD i nie pozwolili mu kopać z pola bo byłem ciekaw co zaprezentuje Big Grin. Ogólnie meczyk miły dla oka, kto wie czy Super Bowl nie będzie wyglądało podobnie,

[Obrazek: 11678.jpg]
02-02-2010, 06:11 PM
Ja widzialem tylko pierwsza polowe i w sumie nie wiele z tego meczu pamietam Smile

02-02-2010, 10:18 PM
Ale nie ma co, z roku na rok widać że Pro Bowl marnieje i według mnie już najsłabiej wygląda wśród wszystkich meczy
gwiazd zawodowych lig USA!!!!!!

01-19-2012, 03:51 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-19-2012 03:51 AM przez cecillia.)
Good Nike NFL Jerseys and comfortable Nike Shoes are the important equipment for us who love sports. Cheap Nike in this Nike Outlet gives me a comfortable feet feeling. And Cheap NFL Jerseys here are in good quality. I also find Juicy Couture Bags are so beautiful in the Juicy Couture Outlet. I have never seen such cheap Juicy Couture Handbags can have such high quality. Coach Outlet is the famous brand of bags I liked, and the Coach Handbags here are charming. I am so loved to shop in Coach Handbags Outlet. Come to shop with me when Coach Handbags Sale.
2012 Red Bottom Shoes here are charming and fashionable. And the Winter Coats for women here let all the superstars and nobles crazy about them. You will like to purchase cheap Red Sole Shoes here. Discount Winter Clothes are really made of good materials and can make people warm in cold winter. Red Sole Heels shoes will give you good and comfortable feet feeling. Collection Red Bottom Heels in such high quality are rare in such low prices; grasp this good chance to buy Red High Heels shoes. New arrival Winter Jackets for men with our newborn Red Boots shoes will give you a new beginning. Shoes with Red Bottoms, you deserved to own them. In this season, come to Winter Coat Sale and shop your favorite with high quality in cheap price will be the best choice for you.