Playoff-y
01-09-2010, 05:57 PM
Playoff-y
Widzę że trochę ucichło więc trza trochę porozmawiać ;p

Kto waszym zdaniem ma największe szanse na SuperBowl Smile)
01-09-2010, 08:30 PM
RE: Playoff-y
Superbowl jeszcze daleeeko...

Ja widze na tym miejscu Saints lub Colts. Moze i taki final sie trafi Smile

Istnieje pewna teoria spiskowa, wedlug ktorej SB wygra Nowy Orlean. Jak jeszcze kilka punktow tej teorii sie sprawdzi, to napisze o tym szerzej.

2/3 of the Earth is covered in Water, the other 1/3 is covered by Asomugha.
01-09-2010, 08:53 PM
Zaintrygowałeś mnie ;p
01-10-2010, 10:59 AM
Z chęcią posłuchałbym o tej teorii. To kto wygra SB nie wiem, ale ogólnie miłym zaskoczeniem jest obecność Jetsów w playoff'ach chociaż dostali prezent od Colts'ów... Wink
01-10-2010, 08:12 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2010 08:36 PM przez TiLTMAN.)
Po dwóch minutach meczu z Pats, gdzie w pierwszej akcji Rice pobiegł na TD przez pół boiska, a po wznowieniu przez Pats Suggs wyrwał Brady'emu piłkę z rąk, pozostaje mi się tylko cieszyć i wierzyć w Ravens Smile
EDIT: 4 minuty 30 sekund, jest 14-0 dla Baltomore Smile
EDIT 2: Rice again, 21-0, a to cały czas 1Q Big Grin

[Obrazek: oherp.jpg]
01-10-2010, 08:35 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2010 08:37 PM przez white.)
też oglądam włączyłem już po pierwszym td z return'u... po 11min i 5s jest 21-0...
01-10-2010, 08:44 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2010 08:46 PM przez Randall.)
bylo 21-0.

Zaklady, czy NE zdobedzie punkty w tym meczu Big Grin?

01-10-2010, 08:49 PM
zdobędzie Wink póki co to jest tragedia co prezentują, ale jakieś punkty zdobędą Wink
01-10-2010, 08:53 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2010 08:58 PM przez TiLTMAN.)
Oby nie zdobyli Wink 24-0
EDIT: Wykrakaliście Wink Ale i tak jest lepiej, niż przypuszczałem

[Obrazek: oherp.jpg]
01-10-2010, 08:58 PM
Maja na pocieszenie, ale jakos powrotu dla nich nie widze.

01-10-2010, 08:58 PM
Wink to była kwestia czasu ;D
01-12-2010, 01:41 AM
a ja właśnie po meczu moich ukochanych CARDS Smile co za mecz , normalnie horror prawie jak ubiegłoroczny SuperBowl Smile ale z innym zakończeniem Smile to teraz Saints Smile Zobaczymy Randall czy ta Twoje teoria się sprawdzi Smile
01-13-2010, 05:58 PM
patriots RE: Playoff-y
A mi się odechciało oglądać playoffy po meczu patriots. Ravens pokazali się ze świetnej strony i nikt nie powiedział że colts muszą wygrać, szkoda że pats nie pokazali w sumie nic w swoim meczu. Dla mnie prawdziwym majstersztykiem był mecz Green Bay - Arizona szkoda tylko że obrona nic nie potrafiła zdziałać. Kolejne 4 mecze zapowiadają się niezwykle ciekawie. Według mnie Dallas mogą zaskoczyć szczególnie że przeszli dalej po 13 latach posuchy i to na pewno będzie dobry sprawdzian dla Minnesoty.

Kerov jak myślisz Warner kończy karierę po tym sezonie? Bo ostatnio cos sporo o tym mówią Smile

[Obrazek: 11678.jpg]
01-13-2010, 06:53 PM
marcin0060 wiesz jak to jest jak chce się odejść od czegoś co się kocha, jak bym był nim to bym zakończył karierę po zdobytym SuperBowl Smile ale nie wiem czy dobrze pamiętam Kurt podpisywał 3 letni kontrakt??
01-19-2010, 12:55 AM
Randall to może teraz zdradzisz o co kaman Smile

Ciekawy Finał NFC się zapowiada Smile No i jak dla mnie mega niespodzianka w AFC Smile Jets Big Grin
01-27-2010, 10:45 PM
lions RE: Playoff-y
Ok,według mnie to zaewne wygraja Colts,po pierwsze maja lepsza obrone po drugie według mnie tez i atak oraz wieksze doswiadczenie w meczach PO,fakt Manning grał tylko raz w SB to co tu mówić o doświadczeniu ,ale za to graja regularnie w PO a historia Saints nie jest az tak bogata...xD a Manning przy tej klasie zawodnika to 1 pierścień to za mało tak wiec bedzie gryzł trawe aby do MVP sezonu dołożych MVP PO oraz SB...:P
01-28-2010, 01:25 PM
Manning oraz jego linia ofensywna - 10 sacks przez przez caly sezon - az ciezko mi to wypowiedziec Smile

Tez uwazam, ze Colts sa faworytami. Sa druzyna wiekszego kalibru i w mojej opinii bardziej solidna, mimo to, Saints maja to cos, ze moga wygrac z kazdym.

Na teraz obstawiam Colts. Moze sie to zmieni z czasem Wink

01-28-2010, 07:07 PM
No ta 10 sacks przez sezon robi wrażenie Wink. No.18 nawet dobrze trawy nie powąchał,ale to tylko podkreśla klase Colts,wole aby oni zdobyli SB Cool Saints graja pierwszy raz w SB i maja znakomity team ,ale obawiam się ,że może to być team 1-2 sezonów...xD Smile

[Obrazek: detroitli.jpg]
01-29-2010, 11:33 PM
Jako kibic Pats to Super Bowl jest dla mnie nie do przyjecia Big Grin. Z jednej strony Colts (wrrr) z drugiej Saints (wrrrr) kibicowałem Vikings ale musiało się nie udać oczywiście Sad. Ja tam od razu obrony Saints nie przekreślam według mnie defensywy są na bardzo podobnym poziomie, a ofensywa jaka jest każdy widzi. Dwie najlepsze drużyny w lidze ale mistrz może być tylko jeden. Mam nadzieje na wspaniały zacięty mecz i niech wygra lepszy.

[Obrazek: 11678.jpg]
01-29-2010, 11:42 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-29-2010 11:43 PM przez Megatron.)
No proszę jest ktoś ,kto myśli podobnie Pats to mój Team No.2 po Lwiątkach ....Smile ...xD i tak samo nie przepadam za drużynami ,które zagraja w tegorocznym SB...ale co zrobić ważne ,żeby mecz był dobry ....W tym roku brak było pojedynku Colts-Pats w PO a , to były pojedynki dekady jak oba teamy grały na tym szczeblu rozgrywek...Szkoda bo liczyłem ,że Pats stac na wiecej ,ale jednak po wymianie połowy obrony na cuda nie ma co liczyć...tylko szlak mnie trafia ,że musieli odpaśc w takim stylu Sad...xF

01-30-2010, 11:30 PM
Ja też kibicowałem Minesocie, oczywiście zaraz po Cards Smile Jednak po zaciętym meczu Saints w SB no coż, jestem teraz za ciekawym finałem, nie mam faworyta Smile
01-31-2010, 09:11 PM
lions RE: Playoff-y
\\'Randall\\' pid=\\'1173\\' dateline=\\'1263061834\\ napisał(a):Superbowl jeszcze daleeeko...

Ja widze na tym miejscu Saints lub Colts. Moze i taki final sie trafi Smile

Hmmm... to trafiłes ,szkoda ,że tego nie obstawiłeś, byś był bogatszy,a może obstawiłeś...ale szacun za nosa Smile)

02-01-2010, 05:09 PM
właśnie Randall a co z tą teorią spiskową??
02-01-2010, 07:50 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2010 08:18 PM przez Randall.)
aha. juz pisze.
Wyglada to tak:

O wszystkim dowiedzialem sie na forum fanow Raiders.

Przed startem sezonu ktos na forum napisal (jego nick: als_shadow), ze Patriots wisza nam jeszcze jakiegos defensive linemana, ze ten dlug to miala byc niby gentlemanska umowa miedzy Raiders i Patiots zwiazana z przejsciem do Pats Randy Mossa i ze mamy czekac to zobaczymy.

Oczywiscie ten ktos zostal wysmiany. Pare dni pozniej doszlo to transferu DE Richarda Seymoura...

Od tego momentu faceta uznano za proroka Big Grin Napisal pozniej, ze cala liga to machina, ktora sluzy roznym celom, a on sie na tym zna bedac specjalista z socjologii i ekonomii i potrafi przewidziec rozne zachowania. Szefowie druzyn zgodzili sie na takie rozwiazanie, w ktorym nfl sluzy wszystkim druzynom i zyski, czasem gracze, rozdzielane sa pomiedzy wszystkie druzyny. Raz wygrywaja ci, potem tamci aby kazdy zyskiwal. Odniosl sie tez do sytuacji na swiecie i tak np. po 9/11 promowano druzyny takie jak Pats, ze wschodu. Ostatnio w skore dostal Nowy Orlean i przyda sie tam uzywienie gospodarki miedzy innymi przez Saints.

Taka sobie teoria.

02-01-2010, 10:55 PM
no coś w tym jest, wiesz oglądając dwa mecze w Nowym Orleanie taka myśl właśnie przeszła mi przez głowę Smile
02-02-2010, 09:59 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2010 10:01 PM przez Megatron.)
hmm...zastanawiające ,ale to by potwierdziło tylko to że wszystkim rządzi kasa , to według tej teorii ciekawe kiedy Lions zapukają do kolejki po SB , Arizona ,Texans i tym inne ,które nie zdobyły pucharu lub dawno to było.. to by było ciekawe ale ,czy to aż tak skorumpowana liga?..hehe...Smile

02-03-2010, 02:40 AM
Wedlug tej teorii raczej nie ma korupcji, tylko jest porozumienie pozwalajace czerpac korzysci wszystkim druzynom

02-03-2010, 09:22 PM
Jak zwał ,tak zwał ale takie poruzmienia ustalające kto i gdzie wygrywa dzielac sie kasa dla mnie inaczej nie znacza... Smile

02-08-2010, 11:25 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2010 11:25 PM przez Kerov.)
No i już po meczu SB Smile widziałem dopiero teraz Smile Saints wygrali zasłużenie , ( trochę dziwnie się to pisze pod tymi wszystkimi postami o korupcji ) Grali mądrzej, popełniali mniej błędów, mecz mógłby się potoczyć inaczej gdyby nie wznowienie po połowie meczu Smile dlatego właśnie Nowy Orlean zasłużył na SB, Wielki respekt dla ich trenera Smile
01-19-2012, 03:50 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-19-2012 03:51 AM przez cecillia.)
2012 Red Bottom Shoes here are charming and fashionable. And the Winter Coats for women here let all the superstars and nobles crazy about them. You will like to purchase cheap Red Sole Shoes here. Discount Winter Clothes are really made of good materials and can make people warm in cold winter. Red Sole Heels shoes will give you good and comfortable feet feeling. Collection Red Bottom Heels in such high quality are rare in such low prices; grasp this good chance to buy Red High Heels shoes. New arrival Winter Jackets for men with our newborn Red Boots shoes will give you a new beginning. Shoes with Red Bottoms, you deserved to own them. In this season, come to Winter Coat Sale and shop your favorite with high quality in cheap price will be the best choice for you.
Good Nike NFL Jerseys and comfortable Nike Shoes are the important equipment for us who love sports. Cheap Nike in this Nike Outlet gives me a comfortable feet feeling. And Cheap NFL Jerseys here are in good quality. I also find Juicy Couture Bags are so beautiful in the Juicy Couture Outlet. I have never seen such cheap Juicy Couture Handbags can have such high quality. Coach Outlet is the famous brand of bags I liked, and the Coach Handbags here are charming. I am so loved to shop in Coach Handbags Outlet. Come to shop with me when Coach Handbags Sale.