Kalendarz waszych drużyn w sezonie 2010r.
01-14-2010, 07:16 PM
Kalendarz waszych drużyn w sezonie 2010r.
Tak z czystej ciekawości jak tam przewidujecie kolejny sezon swoich ulubionych drużyn patrząc tylko na kalendarz spotkań. Np. mecze New England Patriots :

W DOMU
Buffalo (dywizja)
Miami (dywizja)
N.Y. Jets (dywizja)
Baltimore
Cincinnati
Green Bay
Minnesota
Indianapolis

U SIEBIE
Buffalo (dywizja)
Miami (dywizja)
N.Y. Jets (dywizja)
Cleveland
Pittsburgh
Chicago
Detroit
San Diego

Patrząc na ten sezon jeśli dane drużyny będa trzymać poziom będzie to jeden z trudniejszych kalendarzy jaki można sobie wyobraźić. Niestety jeszcze nie znane są dokładne daty spotkań. Ja tam doszukuje się łatwiejszych rywali w drużynach z Buffalo, Cleveland, Chicago i Detroit. Ale kto wie Detroit robi postępy Chicago też jest niewygodnym rywalem, Cleveland pokazało że mogą sie zmobilizować do wygrywania a Buffalo to nieprzewidywalna ekipa. Tak więc czekam na wasze przewidywania kolejnego sezonu. I mam nadzieje że nie jest na to za wcześnie na rozmowy o kolejnym sezonie Big Grin. Bo ten niestety dla mojej ekipy już się skończył Sad

[Obrazek: 11678.jpg]
01-15-2010, 12:38 AM
RE: Kalendarz waszych drużyn w sezonie 2010r.
Nie jest jakis straszny ten kalendarz pats moim zdaniem. Na pewno nie jest latwy, ale nie tragedii nie ma Wink

RAIDERS:
Home: Denver Broncos, Kansas City Chiefs, San Diego Chargers, Houston Texans, Indianapolis Colts, Miami Dolphins, St. Louis Rams, Seattle Seahawks

Away: Denver Broncos, Kansas City Chiefs, San Diego Chargers, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Pittsburgh Steelers, Arizona Cardinals, San Francisco 49ers

Ciezko stwierdzic sily poszczegolnych druzyn w pszyszlosci. Jeszcze tyle sie wydarzy do tego czasu... Na teraz mysle, ze rywale Raiders sa podobni silowo do tych z aktualnego sezonu. Jak sie okazalo, wygrywalismy glownie z druzynami, z ktorymi teoretycznie mialo byc najciezej. Jestem dobrej mysli i jesli Russell nie bedzie gral w pszyszlym sezonie, w drafcie wezmiemy jakiegos RT/RG to bedzie moze z 8-8.

2/3 of the Earth is covered in Water, the other 1/3 is covered by Asomugha.
01-29-2010, 05:55 PM
lions RE: Kalendarz waszych drużyn w sezonie 2010r.
A oto kalendarz Detroit Lions !!!! Smile

U SIEBIE NA FORD FIELD

[Obrazek: detroitlionswdomu.jpg]

NA WYJEŹDŻIE

[Obrazek: detroitlionsnawyjezdzie.jpg]

GO LIONS !!!Cool
02-01-2010, 05:19 PM
Łoooo Smile Randall będzie ciekawy mecz nie sądzisz ;p

[Obrazek: 2010%20OpponentsCROP_421x224.jpg]
02-01-2010, 05:39 PM
mi zdaje czy czesto w preseason gralismy z arizona?

nie wiem czy takie ciekawe to bedzie jak Raiders wygraja 50-0 Big Grin

02-01-2010, 06:59 PM
tak 50-0 to nudnawo lepiej by było 50-49 po OT ..hehe..

[Obrazek: detroitli.jpg]
02-01-2010, 07:01 PM
50-49 po OT sie chyba nie da Smile

02-01-2010, 07:07 PM
Uppsss.ale gafa ,no fakt to ewentualnie 50-47 hehe...Smile

[Obrazek: detroitli.jpg]
02-01-2010, 07:14 PM
50-48 z safety tez moze byc Smile

09-28-2010, 12:18 PM
wracając do tematu ... szkoda mi Seby ;/ coś nie mógł się wstrzelić w tym meczu ;/ Go Go Cards Wink
01-19-2012, 03:48 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-19-2012 03:48 AM przez cecillia.)
2012 Red Bottom Shoes here are charming and fashionable. And the Winter Coats for women here let all the superstars and nobles crazy about them. You will like to purchase cheap Red Sole Shoes here. Discount Winter Clothes are really made of good materials and can make people warm in cold winter. Red Sole Heels shoes will give you good and comfortable feet feeling. Collection Red Bottom Heels in such high quality are rare in such low prices; grasp this good chance to buy Red High Heels shoes. New arrival Winter Jackets for men with our newborn Red Boots shoes will give you a new beginning. Shoes with Red Bottoms, you deserved to own them. In this season, come to Winter Coat Sale and shop your favorite with high quality in cheap price will be the best choice for you.
Good Nike NFL Jerseys and comfortable Nike Shoes are the important equipment for us who love sports. Cheap Nike in this Nike Outlet gives me a comfortable feet feeling. And Cheap NFL Jerseys here are in good quality. I also find Juicy Couture Bags are so beautiful in the Juicy Couture Outlet. I have never seen such cheap Juicy Couture Handbags can have such high quality. Coach Outlet is the famous brand of bags I liked, and the Coach Handbags here are charming. I am so loved to shop in Coach Handbags Outlet. Come to shop with me when Coach Handbags Sale.