Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JaMarcus Russel
09-20-2009, 10:25 PM
JaMarcus Russel
Udalo sie cudem, i Huffem wygrac mecz z KC. Ciesze sie bardzo.

Kto ogladal mecz, albo kreski na nfl.com widzialem jak wygladal Russel.

Widac, ze chlop chce prowadzic te druzyne, ale czy potrafi?

Czy to jego wina, ze passing wygalda tak a nie inaczej?

W meczu z SD czesto wydzieral sie na WR, ze niby nie biegaja tak jak kazal, ale c'mon - DHB, Murphy czesto mieli i w meczu z KC i SD pozycje w ktorej przecietny QB trafilby bez problemu.

Jak myslicie jak bedzie wygladac jego przyszlosc? Ja daje mu jeszcze 1 mecz. Jak nie da rady tam, to trzeba dac pilke Gradkowskiemu i zobaczyc czy to rzeczywiscie wina Russela.

2/3 of the Earth is covered in Water, the other 1/3 is covered by Asomugha.
09-20-2009, 10:38 PM
RE: JaMarcus Russel
Nie znam się jeszcze jakoś bardzo ale według mnie jego podania były strasznie niedokładne a może to wina WR ale fakt jest taki że wykorzystywani byli dziś tyle co i nic :/ Problem JMR jest na pewno to że już wchodząc do NFL przytulił taką kasę że głowa mała a puki co nie pokazuje by był choć by wart połowy tego, z nim ten zespół nie osiągnie nic ale puki AL żyje chyba nic się nie zmieni in plus
09-20-2009, 11:45 PM
Mecz miał fatalny...ale trza przyznac ze mając nóż na gardle, pociągnął drużyne.
Widać, że mocno stawiają na Russela...bo jak chłop rzuca 24 razy a trafia....7 i gra przez caly mecz to inaczej się wytłumaczyć tego nie da. Z taką grą nie osiągniemy mojego wymarzonego 8-8.

Dobrze, że chociaż szczęście jest z nami
09-21-2009, 12:07 AM
Conajmniej 2x WR byl na pozycji z ktorej mogl zdobyc TD i Russel nie trafil, a w preseason to chyba tak zle nie wygladalo.

Chca zeby gral bo w koncu kupa kasy w niego poszla i jest to pierwszy pick overall.

Tak na marginesie ROBERT GALLERY ZLAMAL NOGE! NIE ZAGRA PRZEZ 6 tyg.

09-21-2009, 08:34 PM
no wiadomo..w koncu ma kontrakt na 60mln...ale sztywne stawianie na niego tylko dlatego ze ma taka kase to glupota...no ale jest pupilkiem coacha wiec mozemy miec jedynie nadzieje ze bedzie tylko lepiej
nie wiedzialem o Gallerym ;/
09-22-2009, 11:10 AM
A jak jest z jego kontraktem ? Jest na 6 lat, tak ? Ale czy jest gwarantowany na cały ten okres czy np jak w NBA(nie wiem czy coś takiego jest w NFL) ma team option które Raiders mogli by wykorzystać to pozbycia się go ?
09-28-2009, 02:13 PM
Czy jeszcze ktoś ma wątpliwości po wczorajszym meczu że JMR to jest mega bust ? 12/21, 61 YDS, 2 INT to jego staty z meczu z Bronkami mam nadzieję że Cable w końcu pokarze jaja i posadzi tego grubasa na ławce bo innaczej ciężko widzę by choć było 8:8 na koniec sezonu :/ Russell skończ waść wstydu sobie oszczędź !!!
09-28-2009, 07:14 PM
Jak wyglada sprawa kazdy widzi. Trzeba wrzucic innego QB, Grada albo Frye'a i zobaczyc czy rzeczywiscie jest tak zle przez Russela.

09-28-2009, 07:40 PM
I tu masz racje, nie wiadome też jak to wygląda na treningach z innymi QB może trener wybiera "mniejsze zło", ale i tak do puki nie zacznie kombinować w meczach z pozostałymi rozgrywającymi.
09-29-2009, 06:39 PM
mniejsze zlo...nie wierze ze w skladzie sa gorsi od JMR. Ze go chlopaki tam jeszcze nie ukrzyzowali to az sie dziwie. Pierwsze INT to poprostu jakis zart. chlopaki sie mecza, zatrzymuja akcje na 1-2yds a ten paziuch rzuca na 40yds w rece rywala.
Liczylem na wygrana...a tym czasem mamy 1-2...i to chyba tylko dzieki interwencji tego u gory...
09-29-2009, 08:28 PM
Jak Russel zagra jakos lepiej w nastepnym meczu to chyba wyjdziemy na tym na gorsze bo uznaja, ze jest jednak dobry.

09-29-2009, 09:23 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-29-2009 09:26 PM przez Piteroo.)
Randall żeby go teraz za takiego uznano to chyba by musiał Nas do Super Bowl poprowadzić Big GrinBig GrinBig Grin
A ps wie ktoś czy po sezonie można go wywalić ? Bo czytałem gdzieś że gwarantowane ma tylko chyba 31 mln ze swojego 60 milionowego kontraktu ale nie wiem do końca co to oznacza :/
10-04-2009, 03:51 PM
Raczej mozna wywalic i nie placic jezeli nie zagra nastepnego sezonu.

Dzisiaj juz ten dzien. Zycie albo smierc dla Russela. Jezeli ma zagrac dobrze, to niech gra juz tak zawsze, jak nie, wrzucajcie Gradkowskiego. Jon Gruden wypowiadal sie o Gradkowskim w samych superlatywach i o ile dobrze pamietam, Grad mial chyba jakis rekord w collegu zwiazany z % kompletnych podan, a do tego ma ducha do zachecania ludzi do gry, cos typu Brady - Charyzma.

GO RAIDERS!

10-05-2009, 08:45 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2009 08:46 AM przez Randall.)
Russel zagral lepiej. Mimo to w dalszym ciagu zagral fatalnie.

Stracilsmy duzo punkow, ale to nie jest wina defensywy. Jak ofensywa jest 3min na boisku przec caly mecz to niestety tak to wyglada.

10-06-2009, 09:45 AM
A więc tak na moje po sezonie trzeba Russella koniecznie obciąć i w drafcie wziąć nowego QB bo z JaMarcusa już nic nie będzie, jak przez 3 sezony nie zaczął grać na poziomie 1 Draftu to już raczej nie zacznie a kontrakt ma gigantyczny :/ W przyszłorocznym drafcie będzie kilku niezłych rozgrywających i chyba tam powinniśmy szukać : Sam Bradford z Oklahomy jest raczej po za zasięgiem bo to raczej pewna 1(czyli do Rams bo inaczej tego nie widzę no może jeszcze Cleveland z nimi powalczy o 1 pick) ale już Jimmy Clausen, Tim Tebow czy Colt McCoy to bardzo realne cele. Chyba że jeszcze jest ktoś ciekawy komu po sezonie spada kontrakt i mógł by trafić do Raiders. To są tylko takie moje dywagacje, może troche za wcześnie bo dopiero początek sezonu ale JMR po prostu mnie załamuje i bardzo liczę że po sezonie zostanie wywalony za zbity pysk
10-06-2009, 10:45 AM
Ciekawi mnie jak Russel wygladalby gdyby gral np. dla Pats... Mysle, ze odpowiedzialna za taki stan rzeczy jest tez nasza organizacja.

10-07-2009, 09:49 AM
Jak tam panowie są jakieś przecieki może czy Cable przewiduje jakąś zmianę QB na mecz n Giants czy dalej będzie męczył tego Russella ?
10-07-2009, 08:01 PM
Cable raczej nie ma tu nic do gadania. Nie mam pojecia jak to sie dalej potoczy...

10-10-2009, 01:45 PM
Jedyna nadzieja chyba w tym ze JMR cos sobie zlamie...o ile Bog nam dopomogl z KC to jutro bedzie 1-4...no ale 8-8 nadal jest mozliwe....