|
Dwudziestkadwojka Twoich marzen :]
|
|
12-20-2009, 08:57 PM
|
|||
|
|||
|
Dwudziestkadwojka Twoich marzen :]
Chciałbym zebyscie napisali skład swoich marzeń z teraz jaki z przeszłości.
Czekam na odpowiedzi
|
|||
|
12-21-2009, 10:15 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Dwudziestkadwojka Twoich marzen :]
Ciekawy temat
Wybranie składu spośród tylu znakomitości z całej historii to jednak sporo główkowania. Postaram się więc ograniczyć do zawodników, którzy nadal kontynuują swoje kariery w NFL (no, z jednym małym wyjątkiem ;-)). Piszę pod wpływem chwili, pewnie gdy przeczytam to za kilka dni, to zmienię zdanie, ale: Atak: QB - Manning? Brees? Nie, niech będzie Tom Brady, bo to dla mnie taki rozgrywający, jakiego wzór stworzył się w mojej głowie podczas oglądanych za dziecka filmów. HB - będzie dwóch, bez fullbacka. Z wyborem pierwszego, Adriana Petersona, nie miałem problemu. Dylemat przychodzi, kiedy trzeba wybrać drugiego. Postawię jednak na opcję rozwoju - Chris Johnson WR - Tutaj też tłok. Larry Fitzgerald, głównie za wspaniały poprzedni sezon. Drugi Randy Moss, za to, co tworzy(ł?) z wybranym wcześniej QB. TE - Antonio Gates. Bo Gonzalez stracił w moich oczach, odchodząc z Chiefs. Center - Jeff Saturday. Bo posiada własną zabawkę ;-) Guards - Steve Hutchinson i Kris Dielman. Za robotę, dzięki której ich biegacze zgarniają wszystkie honory. Tackles - Walter Jones. Drugi Michael Ohrer, bo przed chwilą obejrzałem The Blind Side. ;-) Obrona: DL's - Albert Haynesworth - pod warunkiem, że weźmie mniej pieniędzy ;-) Drugi Shaun Rodgers - po czymś takim, nie mogłem go pominąć. DE's -Tutaj zrobię jedyny wyjątek od reguły. Emerytowany Michael Strahan. Na spółę z kolegą z Giants - Osi Umenyiorą. LB's - Ray Lewis (come on, spodziewaliście się kogoś innego?). Do tego James Harrison, bo to jedyny Steeler, którego lubię i... no właśnie? Niech będzie DeMarcus Ware. Cornerbacks - Asante Samuel i Nnamdi Asomugha - teraz spróbujcie do kogoś podać ;-) Safety - Ed Reed (patrz: Ray Lewis), Darren Sharper - klasa. Bonus: Punter - Mike Scifres. On, albo Shane Lechler. Kicker - Sebastian Janikowski - musi być rodzimy akcent.
|
|||
|
01-19-2012, 03:52 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-19-2012 03:53 AM przez cecillia.)
|
|||
|
|||
|
RE: Dwudziestkadwojka Twoich marzen :]
2012 Red Bottom Shoes here are charming and fashionable. And the Winter Coats for women here let all the superstars and nobles crazy about them. You will like to purchase cheap Red Sole Shoes here. Discount Winter Clothes are really made of good materials and can make people warm in cold winter. Red Sole Heels shoes will give you good and comfortable feet feeling. Collection Red Bottom Heels in such high quality are rare in such low prices; grasp this good chance to buy Red High Heels shoes. New arrival Winter Jackets for men with our newborn Red Boots shoes will give you a new beginning. Shoes with Red Bottoms, you deserved to own them. In this season, come to Winter Coat Sale and shop your favorite with high quality in cheap price will be the best choice for you.
Good Nike NFL Jerseys and comfortable Nike Shoes are the important equipment for us who love sports. Cheap Nike in this Nike Outlet gives me a comfortable feet feeling. And Cheap NFL Jerseys here are in good quality. I also find Juicy Couture Bags are so beautiful in the Juicy Couture Outlet. I have never seen such cheap Juicy Couture Handbags can have such high quality. Coach Outlet is the famous brand of bags I liked, and the Coach Handbags here are charming. I am so loved to shop in Coach Handbags Outlet. Come to shop with me when Coach Handbags Sale. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|