Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Detroit Lions will soon be the best
01-28-2010, 06:50 PM
Detroit Lions will soon be the best
Czy jest ktoś w tym kraju ,kto lubi niepozorne Lwiątka?
Mniejsza o wiekszośc zapraszam wszystkich fanów NFL do dyskusji....Smile xD...
01-28-2010, 09:02 PM
RE: Detroit Lions will soon be the best
Ktos mnie kiedys pytal czy wiem jaka jest roznica pomiedzy fanem Raiders i Lions. Odpowiedzial, ze fani Raiders ciagle licza, ze tym razem beda playoffy Smile

Mysle, ze jeszcze trzeba poczekac na zmiany personalne zanim bedzie mozna cos stwierdzic konkretnie.

Od jak dawna im kibicujesz?

2/3 of the Earth is covered in Water, the other 1/3 is covered by Asomugha.
01-28-2010, 09:32 PM
Hehe...Smile...dobre ....ale Raiders i tak więcej osiągneli w tej dekadzie od Lions....Sad Szczerze to miałem okazje ogladlądać Barrego Sandersa w akcji w jego dwóch ostatnich sezonach kariery podczas pobytu za granica bo u nas w tedy było ciezko z jakąkolwiek możliwością oglądania NFL i tak to sie zaczeło. Zagadka dla niektórych użytkowników,ale prosta wynik wyjdzie sam.Po powrocie do kraju z wiekszymi możliwościami TV juz było lepiej z dostepem do NFL. Po za tym lubie tez Pats no ,ale jak każdy zapewne lubie też ogladać pare innych teamów...

[Obrazek: detroitli.jpg]
09-17-2010, 10:32 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-18-2010 02:49 PM przez Megatron.)
Hmm. Szkoda bardzo straty Stafforda, ciężko bedzie z Hillem. No ale co zrobić. za to obrona grała, że uhuhuhu. To bardzo cieszy. A td calvina jak by uznano też by nic się nie stał martwy przepis,szkoda tego spotkania.Sad :[