|
Al Davis sie wkurzyl
|
|
10-11-2009, 06:53 PM
|
|||
|
|||
|
Al Davis sie wkurzyl
"Several teams told me this week they received calls from the Raiders, Raiders personnel people saying Al Davis was so frustrated after last weeks game, he asked his personnel people to call around and basically saying, who do you want. Anybody on our roster except for the really young talented guys. Anybody else, who do you want on our roster, they're up for sale."
2/3 of the Earth is covered in Water, the other 1/3 is covered by Asomugha. |
|||
|
10-12-2009, 11:39 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Al Davis sie wkurzyl
Dla mnie niech wywala wszystkich i oprze budowę teamu na przyszłorocznym drafcie, wychodzi teraz że sprowadzenie Seymoura za 1 rundę draftu było błędem ale kto mógł przypuszczać że sezon ułoży się tak fatalnie, szczerze już się boję co będzie za tydzień z Eagels, mam nadzieję że nie przegramy jeszcze wyżej. Mam nadzieję że jednak Al w końcu zrozumie że 60 mln plan "JaMarcus Russell" nie wypalił i będzie szukał nowego QB. Randall pisze już coś o reakcji Ala na porażkę w East Rutherford bo nigdzie nic nie mogę znaleść?
|
|||
|
01-28-2010, 05:56 PM
|
|||
|
|||
|
Co ten Al wyprawia jescze nie zdeklarował sie czy Cable bedzie trenerem w nastepnym sezonie a robi wzmocnienia trenerskie .Tym bardziej ze obaj nowi trenerzy Jakson ( trener QB) i Waufle (obrona) wcześniej współpracowali juz z Tomem Cable. Jedyne co napewno jest pewne to ,że nie odejdzie JaMarcus Russell ,gdyż Jakson ma wprowadzic w życie \" Projekt Russell \",który ma pomóc JMR wrócic do pełnej dyspozycji i formy,ale co z tego bedzie sie zobaczy...xD..Widać ,że JMR jest nadal pupilkiem Ala....
|
|||
|
01-28-2010, 08:56 PM
|
|||
|
|||
|
Chyba wprowadze na forum zapis w regulaminie zabraniajacy wymawiania imienia sami wiecie kogo... bo juz nie mam nerwow na tego busta. Ten typ jest niereformowalny. Ssie powietrze jak odkurzacz juz po 1 akcji... ahhhh nie mam sil o tym gadac...
2/3 of the Earth is covered in Water, the other 1/3 is covered by Asomugha. |
|||
|
01-28-2010, 09:44 PM
|
|||
|
|||
| RE: Al Davis sie wkurzyl | |||
|
09-17-2010, 10:40 PM
|
|||
|
|||
|
No to wiemy, że nie wypału historii NFL już nie ma. A Campbell to na pewno jeden z lepszych Qb, którzy ostatni odwiedzili Oakland. W drafcie poszło im b.d. tak więc czekać na efekty. A w ostatnim meczu trochę słabo, ale pozytywnie zagrał Mcfadden.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

![[Obrazek: detroitli.jpg]](http://img502.imageshack.us/img502/7523/detroitli.jpg)